МИЛЕНА

ОПИТ

Виняса Флоу йога
0%
[/trx_skills_item]
Терапевтична йога
0%
[/trx_skills_item]
Класическа Хатха йога
0%
[/trx_skills_item]
Йога за баланс на Чакрите
0%
[/trx_skills_item]

ПРОФИЛ

Категория

Професионален инструктор

Време опит

15 години

Стил

 4 стила йога

Телефон

+359 877 385 793

БИОГРАФИЯ

Милена Колева е на 38 години, семейна с две деца. Завършила е образованието си като инженер по компютърни технологии и автоматика, но продължава професионалния си път с йога. Занимава се активно със спорт още от своето детство. Голяма част от живота и преминава в спортните зали.  Първата и среща със спорта като дете е с художествената гимнастика, която продължава години наред . След това открива спортните танци, на които също отдава години усърден труд. Минава през школа за тенис на корт и преди 15 години се запознава с йога, която става неразделна част от живота и до днес. Връща се отново към танците, за да се порадва на Зумба, която и носи отличия в спортни танцови състезания. Пилатесът е следващата страст, до която тя се докосва, но вече практикувайки от дълго време йога.

Нейният сериозен и траен интерес към йогата като наука и начин на живот започва през 2008 година. Тя се развива и се усъвършенства през годините в сферата на йога с много сериозност, отдаденост и целеустременост.

До момента, в който среща своя Учител Даниела Димчева. Тя и разкрива тайните на йогините в детайли, приема я в своята школа, която Милена завършва с най-високи резултати като сертифициран ЙОГА учител. След отличното дипломиране Милена продължава своето професионално развитие като ЙОГА учител. С много труд и търпение разработва проект и създава ОМАЯ Йога Арт Студио като влага в това приказно място много чувства и положителна енергия, за да го превърне в едно от най-добрите места за практикуване на ЙОГА.  Там тя помага на много хората, да се срещнат с радостта, здравето, спокойствието и хармонията в живота си. Страстта и любовта и към ЙОГА я превръщат в отличен преподавател, който предава своите знание на учениците си с много радост и положителна енергия. Нейните класове са предизвикателни, зареждащи вдъхновяващи, незабравими и оставят след себе си усещане за топло спокойствие. Милена завладява своите ученици с милата си душевност, искрената си усмивка и безкомпромисния си професионализъм.

Днес Милена преподава различни стилове йога – Хатха Йога, Виняса Флоу йога, Терапевтична йога, Баланс на Чакрите, йога за начинаещи и въздушна йога. Нейната най-голяма страст е Виняса Флоу Йога, която усъвършенства и преподава с много радост и голям професионализъм.

Продължава да се обучава и развива по пътя на йога с радост и благодарност, защото знае че пътят, който е избрала е пътят на ученето и трупането на нови знания, който да предава на своите ученици и да им помага.

ЕКИП

Д-р. Шабанова
Д-р. Шабанова
Диетолог
Милена
Милена
Професионален йога преподавател
Елена
Елена
Професионален йога преподавател

Главен инструктор и основател

Мисията на студиото е да събере общност от хора, които ще излизат от практиката с усмивка, чисто съзнание и желание за повече добрина и уважение към другите и към себе си. Омая йога арт студио ще помогне на всеки да преоткрие себе си и своите безкрайни възможности.

Ние ще се грижим за физическото и емоционално благоденствие на практикуващите при нас, за да им помогнем да открият вътрешния мир.

Йога за баланс на Чакрите
0%