Д-р Татяна Шабанова

ПРОФИЛ

Категория

Педиатър, Диетолог

Време опит

45 ГОДИНИ

Телефон

+359 877 *** ***

БИОГРАФИЯ

Д-р Татяна Шабанова

Педиатър,  Диетолог

След своето дипломиране през 1976 г. д-р Шабанова започва работа в МБАЛ Пазарджик, а в периода от 1991 г. до 2011 г. практикува във ВМИ Пловдив. Д-р Шабанова има четиридесет годи практика като старши асистент в Детска клиника към УМБАЛ “Св. Георги” Пловдив. От 2011 г. до момента е част от екипа специалисти на Денонощна детска поликлиника Пловдимед в Пловдив.

От 1991 г. до 2011 г. е главен асистент в детска клиника в УМБАЛ “Св. Георги” в Пловдив. Работи в интензивен сектор, а по-късно в ендокринен сектор на клиниката. Има участие в редица симпозиуми, педиатрични и ендокринологични конгреси като съавтор и самостоятелно. Главните теми в научните й търсения са в насока: Диабетна кетоацидоза, Усложнения при детския диабет, Затлъстяването при децата и ендокринните му усложнения, както и отслабване чрез балансирано хранене.

Д-р Татяна Шабанова е специалист педиатър в Пловдив с над 43 години опит. Извършва проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм, диагностика и лечение на детски заболявания, дефицит на B12, остри инфекции, консултации за здравословно балансирано хранене и др.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет Пловдив през 1976 г., а своята специалност Детски болести придобива през 1981 г.

КВАЛИФИКАЦИИ

– Член на Български лекарски съюз и Българска педиатрична асоциация;

– Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

 

НАШИЯТ ЕКИП

Д-р. Шабанова
Д-р. Шабанова
Диетолог
Милена
Милена
Професионален йога преподавател
Елена
Елена
Професионален йога преподавател

УЧИТЕЛИ

Милена
Милена
Професионален йога преподавател
Елена
Елена
Професионален йога преподавател